Telefon
recepcja
Rezerwuj
Rezerwuj
Dojazd
Dojazd
Rezerwuj
Galeria
menu menu

OPINIE Zrób Prezent

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów

 

9.7Średnia Opinia

5/5 Michas / Wrocław 15 kwiecień 2021 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Postanowiliśmy z żoną zabrać córkę i wnuczęta (4 lata i roczek) na weekend. Wybór padł na Pałac Pakoszów. Zarezerwowaliśmy dwa pokoje z prośbą, aby były koło siebie i w jednym było łóżeczko oraz czajnik i lodówka. Po przyjeździe w piątek okazało się, że są koło siebie numery pokojów 28 i 29, ale pokoje są w dwóch różnych końcach korytarza. Byliśmy zniesmaczeni, ale pani z recepcji załagodziła konflikt i znalazła rozwiązanie. Dostaliśmy dwupokojowy apartament. Muszę powiedzieć, że bardziej miłej i starającej się załogi hotelu nie spotkałem. Hotel rewelacyjny, basen mały, ale dla wnucząt rewelacyjny. Tereny dokoła hotelu przepiękne, do centrum Jeleniej Góry i term cieplickich bliziuteńko. No i rewelacyjna kuchnie, śniadania wysmaczone, a potrawy z karty palce lizać - kuchnia rewelacyjna. Polecam gorąco, sam nosząc się z nadzieją na bliski tam pobyt.
9/10 Karol 15 kwiecień 2021 Booking.com Opinia o Hotelu: Przepyszne śniadania, przecudowna obsługa. Piękna lokalizacja, spokój i cisza. Profesjonalne podejście do klienta :)
5/5 Janusz / Duszniki Zdrój 15 kwiecień 2021 Google Opinia o Hotelu: Pałac Pakoszow k/Jeleniej Góry to piękny obiekt hotelowo gastronomiczny w znakomitej lokalizacji. Z kawiarni ogrodowej roztacza się panorama na główny grzbiet Karkonoszy że Śnieżka na pierwszym planie. Podziwiałem piękną panoramę gór delektując się bardzo dobrą kawą i szarlotką. Pycha. Polecam. Ceny deserów i kawy jak w większości tego typu obiektach do zaakceptowania. Na romantyczną randkę szczerze polecam.
9.2/10 Johanna / Berlin 20 październik 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Sympatyczna Pani w recepcji, Sala sniadaniowa, sniadanie ogolnie, polozenie i cisza. Nasze SPA: Spa male ale fajne!
10/10 Ewa / Wrocław 20 październik 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Piękne, spokojne miejsce, bardzo czysto. Wyjątkowa obsługa, czarujący Właściciele hotelu. Nasze SPA: Korzystaliśmy tylko z basenu. Wyjątkowo czysto i przyjemnie.
9.3/10 Roman / Bolesławiec 20 październik 2020 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Profesjonalna obsług personelu, praktycznie w każdym miejscu. Dobrze zorganizowany hotel. Kameralny.
9/10 Anna / Toruń 19 październik 2020 Booking.com Opinia o Hotelu: Przepięknie położony hotel z widokiem na góry otaczające kotlinę jeleniogórską - posiłki latem w ogrodzie to czysta przyjemność. Pięknie odrestaurowane wnętrza, wygodne pokoje i dobrze wyposażone łazienki. Bardzo życzliwy personel, cisza i spokój.
5/5 Paulina / Wrocław 19 październik 2020 TripAdvisor Opinia o Hotelu: Piękne miejsce, hotel bardzo przytulny. Pokój rodzinny z antresola (nie koniecznie moja córka chciała tam spać) całe szczęście, łóżko jest duże także bez problemu można się w trójkę pomieścić :) Wokół hotelu cisza i spokój, idealne miejsce na weekendowy wypoczynek. Bufet śniadaniowy mógłby być troszkę bardziej rozbudowany. Jedzenie z karty wyśmienite. Na pewno kiedyś wrócimy!
5/5 Mark / Warszawa 19 październik 2020 Google Opinia o Hotelu: Bardzo ładny pałac, ładnie odremontowany ze znaczną historią. Z okien można podziwiać Karkonosze. Dobra baza wypadowa na okoliczne wycieczki, wokół sporo różnych ciekawy i historycznych miejsc, stosunkowo niedaleka odległość do Jeleniej Góry, Karpacza i Szklarskiej Poręby.
9.8/10 Dariusz / Syców 14 czerwiec 2017 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Miła obsługa, wysoki komfort w pokojach, bardzo smaczne jedzenie Nasze SPA: Kameralna sauna, wyjście na taras, olejki aromatyczne
10/10 Zofia / Rathcormac 22 maj 2016 HotelSystems.pl Opinia o Hotelu: Przepyszna restauracja, hotel dla ludzi wymagających i ceniących sobie komfort i cisze, i wykwalifikowany i miły personel , ktory zawsze służy pomocą Nasze SPA: Zdecydowanie moge polecić zarówno masaże jak i zabiegi kosmetyczne
bottom page
top page

Romantyczny weekend we dwoje

3 dni, od 1 350 zł

Savoir Vivre

6 dni, od 3 650 zł
Wszystkie Pakiety